11 Aralık 2014 Perşembe

Kokos Topcukları






20 porsiyon

150 gr hindistan cevizi 
100 gr krem peynir
100 gr pudra şekeri
1 çay kaşığı tereyağı
100g eritmelik çikolata

Hindistan cevizi, pudra şekeri ve krem peynir ı iyice karıştırıyoruz. Kremsi bir kıvam alınca, ellerinizi hafifi ıslatıp küçük topcuklar yapıyoruz. Yaptığımız topcukları 1 saat derin dondurucuda bekletiyoruz.

Şimdi sıra çikolata sosunda...

Sade çikolatayı ve tereyağını benmari usulü eritiyoruz. Dondurucudaki topcukları çikolata sosuna batırıp tepsiye diziyoruz. 20 dakika buzdolabında bekletiyoruz. Çikolata sertleşince servis yapıyoruz.

Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder